Veerle Vercammen Food coach

FOODCOACHING

Als gediplomeerde voedingscoach begeleid ik jou naar het vinden van een gezonde levensstijl die je kunt blijven volhouden. Geen dieet maar een aanpassing van je leef- en eetgewoonten, waardoor je niet alleen een slanker lichaam krijgt maar ook een pak meer energie, een betere huid en een enorme boost van je metabolisme. Ik begeleid jou, stap voor stap, naar jouw doel.

How do we jump?

Ben je benieuwd hoe ik te werk ga? Ik overloop het even.

In een kennismakingsgesprek krijg je eerst een algemeen 'REINICIAR voedingsadvies' mee. In dit gesprek zal ik jou vragen om je dagelijkse voedingspatroon in te vullen. Via deze input maak ik een analyse. Uit deze analyse zullen we later in staat zijn om een 'op maat gemaakt' voedingsplan te maken. Na het correct opmeten van je lichaam krijg ik een gedetailleerd beeld van je lichaamssamenstelling: het vetpercentage, soort vet, spiermassa,...

Op basis van de analyse die we gemaakt hebben, zal er een persoonlijk foodplan opgemaakt worden in 3 fases zodat de overgang van je huidige voedingspatroon naar je toekomstige niet te bruusk verloopt. Hierdoor zal je het makkelijker volhouden. Nadien werken we met weekmenu's met steeds andere cuerpo recepten. We zorgen voor voldoende inspiratie.

PRINCIPE : 3 PERIODES

Het geheim van een gezond leven? Goede voeding! Dat is de juiste vitamines en mineralen die jouw lichaam nodig hebben. In de juiste combinatie en de juiste hoeveelheden. Om dit heel nauwkeurig te bepalen, ga je samen met je coach op zoek naar het effect van voeding op jouw eigen lichaam. Dat doe je in drie periodes

STAP 1 : ZUIVERING

Eerst reinig je je lichaam. Weg met al die afvalstoffen! We brengen alles terug netjes in balans.

STAP 2 : ANALYSE

Daarna onderzoeken we samen hoe jouw lichaam persoonlijk op voeding reageert.

STAP 3 : NIEUWE START

Met de resultaten gaan we aan de slag om jouw nieuwe voedingspatroon vast te leggen. 

Het zal je discipline kosten, karakter en geduld, maar dat wordt zeer snel beloond! Want je zal je weer super voelen in je lichaam. Je staat opnieuw stralend in het leven. Bewust en zelfzeker word je weer verliefd op jezelf.

Follow Us!

Shop

Geef je bestelling door via het contactformulier onderaan deze website.
Ik bezorg je vervolgens alle gegevens om je bestelling af te ronden. Dankjewel!

Granola

Granola

€12,95 (300gr)/€24,00 (600gr) incl.BTW

Bestel

Een heerlijke mix van krokant gebakken noten en zaden ZONDER toegevoegde suikers. De perfecte start, boordevol vitaminen en mineralen. Ideaal om het vasten te doorbreken met een goede lepel kokosyoghurt.

Ingredienten: chiazaad, lijnzaad, zonnebloempitten, pompoenpitten, paranoten, hazelnoten, amandelnoten, boekweit, kokosschilfers.

Mobirise

Purificar thee (blik 100 g)

€12,50 incl. btw

Bestel

Genieten is simpel. Deze gezonde kruidenthee maakt je heerlijk rustig. Voor de smaak is een zettijd van 5 min al voldoende. Ga je juist voor de kalmerende en rustgevende werking dan laat je ze wat langer trekken. Zo haal je het gezondste eruit. Deze thee werkt: Vochtafdrijvend, Zuivert lever en nieren, Kalmerend, Zonder theïne
Hoe maak je deze thee? 2 TOT 7 Min. 100 GRADEN / 2 g per tas (1 tl)
Deze thee bevat geen theïne. Pure kruiden ideaal voor s’avonds.
Ook beschikbaar: Purificar thee (REFIL zak van 100 g) - €7,50 incl. btw

Reiniciar Suppressor Thee

Supresor thee (blik 100 g)

€12,50 incl. btw

Bestel

-hongerstiller
-een geweldige antioxidant
-ondersteunt de vetstofwisseling en je immuunsysteem
-tegen huidveroudering
-voor een goede bloedsuikerspiegel
-puur biologische thee
-voor een goede cholesterol
Ook beschikbaar: Supresor thee (REFIL zak van 100 g) - €7,50 incl. btw

Mobirise

Theefilter zakje (50 stuks)

€6,90 incl. btw

Bestel

Een handige manier om een grote pot thee te zetten. Vul het zakje met losse thee en doe hem in je theepot. Je kunt het zakje met touwtjes aanspannen. Zalig, geen gedoe met thee dat eruit valt.

Mobirise

Vetverbranding supplement

€42,00 incl. btw

Bestel

Onze supplementen zijn enkel beschikbaar voor klanten die ook het Reiniciar-diëet volgen. Het reiniciar supplement is een enorme steun tijdens het reiniciar traject. De aanwezige vitamines stimuleren je vetverbrandingen en stillen je hongergevoel.

Ververbranding / Energiebooster / Hongerstillend / Vermindert zin in zoet

Contact

Noteer je vraag/bestelling hieronder. Ik kom snel bij je terug. Dankjewel!

© Veerle Vercammen - Langestraat 72 - 3220 Sint Pieters Rode (Holsbeek) - 0498/10.95.29 - BTW BE 0881.851.546

How to set up a website - Click here